Werkgevers opgelet, bespaar op de kosten van arbeidsongeschikte (ex)-werknemers!

11-12-2018 |

 

Heijerman Advocatuur biedt u vrijblijvend een Quick-scan aan om te beoordelen of de belastingdienst tot een juiste premiepercentage is gekomen in de beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas. Naast deze toetsing kan Heijerman Advocatuur ook daadwerkelijk kosten voor u besparen door te toetsen of de onderliggende gegevens van deze beschikking wel op een juiste wijze zijn verwerkt.

Afgelopen week heeft u de beschikking van de belastingdienst ontvangen waarmee de hoogte van de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas is vastgesteld. Deze gedifferentieerde premie betaalt u aan de belastingdienst. Maar weet u wel zeker of de aan u toegekende premiepercentage op een juiste wijze zijn vastgesteld? Is de werknemer waarvoor u de uitkeringslasten draagt nog wel arbeidsongeschikt? Is er wellicht sprake van een regresmogelijkheid? Heeft de betreffende werknemer niet vooreerst een WW-uitkering ontvangen of is hij überhaupt wel bij u in dienst geweest? Zomaar wat veelvoorkomende fouten waardoor u beschikking niet op een juiste wijze is vastgesteld en waardoor u uiteindelijk teveel betaalt!


Heijerman Advocatuur kan voor u grote besparingen realiseren door een actieve en intensieve controle uit te voeren op alle onderliggende stukken, waaronder de instroomlijsten en  toekenningsbesluiten van het UWV. Besparingen van ruim €100.000,- zijn geen uitzondering! Voorkom dat u teveel betaalt en laat Heijerman Advocatuur de beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2019 controleren!

 

Heeft u vragen dan staan wij u graag te woord.
U kunt ons bereiken op heijerman@heijerman-advocatuur.nl of op 050-7620200.

Delen op: