Sander Heijerman

Ik ben geboren in Groningen en altijd nauw verbonden geweest met deze mooie stad. De keuze om in Groningen rechten te studeren was eenvoudig gemaakt. Ik koos voor Nederlands recht waar ik afstudeerde in zowel privaatrecht als bedrijfsrecht.

In 2008 ben ik als bedrijfsjurist in dienst getreden bij Company Care Management. Ik hield mij bezig met de arbeidsrechtelijke praktijk en ontwikkelde mij op het gebied van het sociale zekerheidsrecht. Als jonge hond hield ik mij goed staande tussen directies, wederpartijen en scherpzinnige advocaten. Ik voelde mij thuis in de rechtbank.

Dit smaakte naar meer en ik ging aan de slag bij een advocatenkantoor in Groningen. Ik had een brede civiele praktijk waar ik mij nog verder hebben kunnen ontwikkelen. Bij dit kantoor heb ik mij tevens verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Na ruim vijf jaar was de tijd rijp om voor mij zelf te beginnen. Ik streef er met Heijerman Advocatuur naar om de arbeidsrechtelijke zorgen binnen een onderneming uit handen te nemen. Met mijn pro-actieve houding denk ik mee met de klant en zorg voor heldere analyses en overtuigende oplossingen. Het voorkomen en beheersen van conflictsituaties geniet de voorkeur, maar -indien nodig- zal op het scherpst van de snede geprocedeerd worden!

 

                                                                                                             

  Toegetreden tot / lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)