GolfBusiness

19-04-2022 |

Golf is mijn passie naast mijn eigen bedrijf Heijerman Advocatuur. tijdens het golfen ontsnap ik even uit de hectische wereld van de advocatuur. Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Arbeidsovereenkomsten, concurrentiebedingen en ontslagprocedures daar draai ik mijn hand niet voor om. 

 

Ik onderscheid mij door mijn specialisatie in kwesties waarin ziekte en arbeidsongeschiktheid een grote rol spelen. Conflictsituaties kunnen leiden tot langdurige arbeidsongeschiktheid. Vooruitzien, meedenken, en oplossingsgericht te werk gaan, daar haal ik mijn voldoening uit. Dit met als doel om kosten voor de klant te besparen. 

 

Dat een zieke werknemer uw organisatie geld kost is algemeen bekend, maar wist u dat een langdurig arbeidsongschikte werknemer u in sommige gevallen tot wel 7 jaarsalarissen kan kosten? Deze kosten stoppen niet  na de verplichte loondoorbetalingperiode van 104 weken. 

 

In veel gevallen betaalt een werkgever ook (indirect) de uitkering welke uw (ex)werknemer nvan het UWV ontvangt. Heijerman Advocatuur heeft een eigen methode om die uitkeringslasten voortijdig te voorkomen dan wel terug te dringen.

 

Er zijn al meerdere bedrijfsleden van de DGCC die van deze mrhode gebruik maken en hun lasten zien verminderen. Nieuwsgierig geworden, ik vertel u hier graag meer over!

Delen op: